BEIRATKOZÁS A KÉPESSÉGVIZSGÁKRA: 2020 június 2-5 között, naponta 8,00-16,00 óráig az iskola tikárságán

 

BEIRATKOZÁSHOZ SZÜKSÉGES IRATOK:

– a beiratkozási kérvény melléklete (az általános iskola adja)
– születési bizonyítvány fénymásolata
– személyi igazolvány fénymásolata
– szülők személyi igazolványának fénymásolata
– nyilatkozat arról, hogy a beküldött CD/DVD/videóanyag valósan a gyereke munkája
– az V-VIII. osztályos ellenőrzőkönyv első lapjának és félévi lezárásokat tartalmazó lapjának fénymásolata

 

KÉPESSÉGVIZSGÁK PROGRAMJA / ÉRTÉKELÉSE

 

-június 9 – drámatagozat
-június 10 – képzőművészeti tagozat
-június 11 – zenetagozat
Eredményhirdetés: 2020. június 12.

 

FELVÉTELI ELVÁRÁSOK:

DRÁMATAGOZAT: 2 szabadon választott vers, 1 prózai mű vagy mese és 1 szabadon választott zenei mű videóanyaga CD/DVD formátumban postázva a Liceul de Arte,,Plugor Sándor”, Str. Kossuth Lajos, nr. 15, Sfântu Gheorghe, județul Covasna címre vagy videóanyag elküldése a liceuldearta@gmail.com elektronikus postai címre. Leadási/beérkezési határidő: 2020. június 8.
A felvételi része lesz egy on-line beszélgetés is a felvételizővel, amelynek beosztásáról és időpontjáról a beiratkozáskor értesítjük a jelentkezőket.
KÉPZŐMŰVÉSZETI TAGOZAT: portfólió, amely 10 munkát tartalmaz: 5 csendélet vagy természet utáni tanulmányrajz és 5 szabad képzőművészeti kompozíció, szín/alakzati(szobrászati) munkák.
A felvételi portfóliót CD/DVD formátumban postázva a Liceul de Arte,,Plugor Sándor”, Str. Kossuth Lajos, nr. 15, Sfântu Gheorghe, județul Covasna címre vagy elektronikus postán a liceuldearta@gmail.com címre.
Leadási/beérkezési határidő 2020 június 9. Azok a tanulók, akik nem művészeti oktatásból felvételiznek beiratkozáskor hoznak egy ajánlólevelet a felkészítő rajztanáruktól. A felvételi része lesz egy on-line beszélgetés is a felvételizővel, amelynek beosztásáról és időpontjáról a beiratkozáskor értesítjük a jelentkezőket.
ZENETAGOZAT:
Hangszereseknek 1 etüd(gyakorlat) és 2 – stílusban és karakterben eltérő – klasszikus zenei mű, kíséret nélkül.
Énekszakosoknak 2 – stílusban és karakterben eltérő népi vagy klasszikus zenei mű – kíséret nélkül.
A zenei anyagot CD/DVD formátumban postázva a Liceul de Arte,,Plugor Sándor”, Str. Kossuth Lajos, nr. 15, Sfântu Gheorghe, județul Covasna címre vagy videóanyag elküldése a liceuldearta@gmail.com elektronikus postai címre. Leadási/beérkezési határidő 2020 június 10.
A felvételi része lesz egy on-line beszélgetés is a felvételizővel, amelynek beosztásáról és időpontjáról a beiratkozáskor értesítjük a jelentkezőket.
További információkat a 0725 523 498 vagy 0740 878 323 telefonszámokon érnek el.